Møbler,  Sofaborde & sidetables

byKATO sofaborde

bykato coffeetable

ByKATO samarbejder med Brødrene Andersen Møbelsnedkeri med ambitionen om at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet og jeg synes virkelig de lykkedes med mange af deres designs, også dette sofabord!

Det minder jo lidt om dzoo’s bønnebord, men det har alligevel sit eget udtryk. Det fåes i flere størrelser og i forskellige træsorter, som det ses på billedet. Og som børnefamilie er det super praktisk at det også kan fås med en laminatbordplade på toppen, hvilket gør det mere modstandsdygtig overfor fedtede fingre og spild 🙂 Og det bedste (og grunden til at jeg vælger mange sofaborde fra!) – det kan købes med en hylde under som tilvalg. Man er enten for eller imod en hylde under bordet og på den måde opfylder bordet manges ønsker, men jeg personligt elsker en hylde til at opbevare blade osv. Jeg synes både det hygger, men samtidig hjælper hylden til at gemme rodet lidt væk…

Med kombinationerne af forskellige træsorter og laminatfarver sætter du dit personlige præg. Det klassiske håndværk mixet med den utraditionelle form giver bordet et unikt udtryk.

Se mere på brdr-andersen.dk (bordet koster ca. DKK 7.500-10.000,- afhængig af valg)

 

 

4.135 kommentarer