Krukker & blomster,  Tilbehør til udeliv,  Udeliv

Fed vandkande til udenfor

Lungo_vandkande

Da jeg sidste år ledte efter en flot vandkande til udenfor var det noget af en opgave. Den skulle være i plast (jeg gad ikke de traditionelle zink) og dem jeg så i plast var de rædselsfulde fra byggemarkeder; det skulle være en vandkande, som også pyntede når den ikke er i brug og den eneste jeg fandt jeg kunne lide var denne fra ‘Lungo’ fra det belgiske firma XALA, designet af Davy Grosemanns og jeg købte den!

Vores er i den blå petroleum – så er den ny og anderledes men samtidig nostalgisk ‘Madam Blå’ 🙂 Og så er den stor, den kan have 12 liter og med lidt vand i bruger vi den også om sommeren som dørstopper, for den er jo flot at se på!

Den fås i farverne hvid, sort, blå, orange, gul, grøn og pink.

Den koster 199,- (jeg gav altså noget mere i udlandet!) og den kan købes online her

En kommentar

  • Massagedeproks

    Are you looking for an nuru massage NY, sensual massage NY, japanese massage NY, tantric massage NY, adult massage NY or bodywork NY? Nuru Massage In Manhattan, NY were the first to offer excitatory and slippery massage and we are dedicated to it for now. If you want the most exotic massage parlour, look no further than the Nuru Elite. Our parlour massage, erotic massage, body to body massage girls will pleasure you like no one before.
    New-York Escort: massage medical body rub massage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.