Krukker & blomster,  Tilbehør til udeliv,  Udeliv

Fed vandkande til udenfor

Lungo_vandkande

Da jeg sidste år ledte efter en flot vandkande til udenfor var det noget af en opgave. Den skulle være i plast (jeg gad ikke de traditionelle zink) og dem jeg så i plast var de rædselsfulde fra byggemarkeder; det skulle være en vandkande, som også pyntede når den ikke er i brug og den eneste jeg fandt jeg kunne lide var denne fra ‘Lungo’ fra det belgiske firma XALA, designet af Davy Grosemanns og jeg købte den!

Vores er i den blå petroleum – så er den ny og anderledes men samtidig nostalgisk ‘Madam Blå’ 🙂 Og så er den stor, den kan have 12 liter og med lidt vand i bruger vi den også om sommeren som dørstopper, for den er jo flot at se på!

Den fås i farverne hvid, sort, blå, orange, gul, grøn og pink.

Den koster 199,- (jeg gav altså noget mere i udlandet!) og den kan købes online her

5.182 kommentarer