Om DesignDeco.dk

 

Jeg vil med denne blog samle alt det bedste inspiration indenfor interiør, boligtilbehør og design fra boligblade, butikker, webbutikker, designere og messer så du løbende kan lade dig opdatere og inspirere online.

Mit eget hjem er en blanding af klassiske designs og prisbillige fede løsninger, alt sammen nøje udvalgt med et minimalistisk og farverigt touch og bloggen vil således også afspejle denne stil. Alt hvad jeg viser på bloggen er ting jeg gerne selv vil eje.

Bloggen er opbygget så du på forsiden løbende kan følge alle de nye indlæg. Men der hvor bloggen adskiller sig fra andre blogs er ved at du kan vælge i menu-bjælken hvis du søger inspiration til noget specifikt; eksempelvis inspiration til “Udeliv” eller hvis du decideret står og mangler en vase (under menuen “Decorate”).

Det er vigtigt for mig, at forsøge at henvise til hvor du eventuelt kan købe den omtalte enhed eller hvor du kan finde mere information. Jeg forsøger ligeledes at angive et prisniveau (på tidspunkt for oprettelse af indlægget), men der tages naturligvis forbehold for prisændringer, udgåede varer, fejl i oplysninger og tekster mm.

Derudover giver jeg alle læserne mulighed for at lege “BoBedre for en dag” og indsende jeres egen boligreportage, som vil blive postet på hjemmesiden, så alle andre kan få glæde af alle de små dejlige indretningstips du har benyttet dig af derhjemme.

Du kan altid følge os på mobil, Ipad eller computer.

Jeg håber bloggen giver dig det tiltænkte samlepunkt og inspiration som det er ønsket.

 

Kærlig hilsen Tina

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *