Køkkenting,  Salt & peber

Rustikt saltkar

Saltkar Helenaa Hedegaard

Kunsthåndværkeren Helenaa Hedegaard har lavet en rustik keramikserie til køkkenet og jeg synes hun har lavet et flot, skulpturelt og brugbart saltkar. Det fåes også med låg. Se mere på hhedegaard.com

 

 

En kommentar

 • Madge Rude

  SEND VENLIGST DENNE EMAIL TIL EN I DIN VIRKSOMHED, DER HAR LOV TIL AT TAGE VIGTIGE BESLUTNINGER!

  Vi har hacket din hjemmesidehttps://designdeco.dk og udtrak dine databaser.

  Hvordan skete dette?

  vores team har fundet en sårbarhed på dit websted, som vi var i stand til at udnytte. Efter at have fundet sårbarheden var vi i stand til at få dine databaseoplysninger og udtrække hele din database og flytte oplysningerne til en offshore-server.

  Hvad betyder det?

  Vi vil systematisk gennemgå en række trin for totalt at skade dit omdømme. Først vil din database blive lækket eller solgt til den højestbydende, som de vil bruge uanset deres hensigter. Dernæst, hvis der er fundet e-mails, vil de blive sendt på e-mail om, at deres oplysninger er blevet solgt eller lækket, og dit websted https://designdeco.dk var skyld i at skade dit omdømme og have vrede kunder/samarbejdspartnere med hvad vrede kunder/samarbejdspartnere gør. Endelig vil alle links, du har indekseret i søgemaskinerne, blive deindekseret baseret på blackhat-teknikker, som vi tidligere brugte til at deindeksere vores mål.

  Hvordan stopper jeg dette?

  Vi er villige til at afstå fra at ødelægge dit websteds omdømme for et mindre gebyr. Det nuværende gebyr er $2900 i bitcoins (0,15 BTC).

  Send venligst bitcoin til følgende bitcoin adresse (sørg for at kopiere og indsætte):

  3QfbLBmwBALgqaGEYgywS9Gq1c53RNbzWr

  når du har betalt vil vi automatisk få besked om, at det var din betaling. Bemærk venligst, at du skal betale inden for 5 dage efter modtagelsen af ​​denne e-mail eller databaselækket, e-mails afsendt, og de-indeksering af dit websted vil begynde!

  Hvordan får jeg bitcoins?

  Du kan nemt købe bitcoins via flere websteder eller endda offline fra en bitcoin-ATM.

  Hvad hvis jeg ikke betaler?

  hvis du beslutter dig for ikke at betale, vil vi starte angrebet på den angivne dato og opretholde det, indtil du gør det, der er ingen modforanstaltninger til dette, du vil kun ende med at spilde flere penge på at prøve at finde en løsning. Vi vil fuldstændig ødelægge dit omdømme blandt Google og dine kunder.

  Dette er ikke et fupnummer. Svar ikke på denne e-mail, prøv ikke at ræsonnere eller forhandle, vi vil ikke læse nogen svar. når du har betalt, stopper vi det, vi lavede, og du vil aldrig høre fra os igen!

  Bemærk venligst, at bitcoin er anonym, og ingen vil finde ud af, at du har overholdt det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *