Daybeds & bænke,  Gør-det-selv,  Inspiration,  Møbler,  Sofa

Briks/ sofa af paller

FB Cecilie Thrane Seremet briks af paller_opt

Gør det selv! Lav denne trendy nemme løsning på en sofa/ briks af EUR-paller. Brug den i multirummet, i hjørnet af kontoret, en hyggekrog på børneværelset/ ungdomsværelset eller som decideret sofa i stuen. Størrelsen kan jo tilpasses som du har plads til!

Her er det 4 paller (2 helpaller og 2 halvpaller) sat ovenpå hinanden med hynde og puder ovenpå. Synes løsningen med at lave hynden kortere end pallerne og dermed plads til opbevaring er lækker og praktisk. Skal pladsen ved siden af hynden fungere som et decideret sidebord kan du tilskære en akrylplade eller en anden plade, som kan males i en flot farve.

Hynden kan laves af en billig skummadras, der evt. skæres til og fold det stof du ønsker omkring madrassen eller sy et betræk.

Jeg synes pallernes naturlige træfarve er flot og passer flot ind i mange hjem samtidig med at man kan se det rå stempel, men skal det være mere stilrent kan pallerne males sorte eller hvide eller en helt tredje farve med spræl på!

En EUR-palle er 120 x 80cm, mens en halvpalle måler 60 x 80cm. Søg efter pallerne (EUROpalle eller EURpalle) på nettet eller tag ud i dit lokale industrikvarter og se om du må købe dem billigt. Halvpaller kan være lidt sværere at få fat i, du kan også halvere en halvpalle ved at skære på den rigtige side at midterklodsen… 🙂

Kurven er fra Ferm Living, se den her på siden (link)

Hvis du mangler inspiration til lækre puder og tæpper, så se her (link)

Løsningen er lavet af Cecilie Thrane Seremet

 

 

3.345 kommentarer