Daybeds & bænke,  Læne- & loungestole,  Møbler,  Puf & skamler,  Sofa

Stilren daybed i god størrelse

Artek_kiki_bench

I 1960 designede Ilmari Tapiovaara ‘Kiki’ for det finske firma Artek og kollektionen var så stor succes, at designet havde en indflydelse på design af møbler i den tid. Bænken/ daybed’en ‘Kiki Bench’ er produceret i Finland og hvis man ser nærmere på den, er stålrammen udført af ovale stålrør, som giver møblet en anden dimension sammenlignet med andre. Den er tidsløs og enkel.

Den fås som 1-seat (puf), 2-seat eller 3-seat og i forskellige farver, stof eller læder.

Den er super lækker og fin og dens minimalistiske design tiltrækker helt sikkert mig, men den kan passe ind alle steder! Den vil også give en fin kontrast hvis din indretning er lidt mere feminin.

Man kan ikke få for mange daybeds! 🙂 Denne lidt mindre model (længde 116cm) er faktisk meget anvendelig, da den er nemmere at passe ind end de normaltvis ca. 180cm lange. Jeg har en mindre model lignende ‘Kiki’ stående i walk-in closet til at lægge tøj på, du kan have den i soveværelset eller et stort badeværelse. I entreen som bænk til at stille fra på eller sidde på, i kontoret eller køkkenet til at børnene kan sidde på, når du arbejder, eller som vi har i stuen fordi en daybed bare er så flot og brugbar! Vi bruger vores meget til at lege ved, sidde på, ligge på og ofte når vi har gæster, så er det egentlig den de søger hen til, lidt lignende en barstol; du er med uden at føle at du har placeret dig ved bordet eller i sofaen.

Jeg kan ikke finde at den bliver forhandlet i DK, men den kan købes i Tyskland på connox.com med gratis fragt til Danmark! Den afbillede model 2-seat ovenfor med antracit farvet uld koster ca. DKK 10.100,- (1.346,- EUR). Jeg tror 3-seat koster ca. 14.000,-

Se mere af ‘Kiki’ kollektionen på billedet nedenfor, sofaen ‘Kiki Sofa’ er jo også fantastisk! ps. den koster ca. DKK 16.500,- i 2-seat. Og lænestolen ‘Kiki Lounge Chair’ er smuk! Jeg er forelsket 🙂

Artek_Kiki_collection

3.368 kommentarer